پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳۰ هزار تُن محصول زیتون در طارم برداشت شود که ۸۰ درصدبرای فرآوری کنسروی استفاده می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، اکبری کارشناس جهادکشاورزی طارم بابیان اینکه برداشت زیتون در طارم از نیمه دوم شهریورماه آغاز شده و تا اواخر مهرماه ادامه دارد، گفت: این منطقه با بیش از ۲۰ درصد سطح زیرکشت و ۴۰ درصد تولید زیتون، رتبه اول کشور در تولید این محصول را داشته و این محصول بالاترین سطح زیرکشت در بین محصولات باغی و زراعی شهرستان طارم را دارد.

او افزود: سطح زیر کشت محصول زیتون در طارم بیش از ۲۰ هزار و ۵۰۰ هکتار است که ۱۶ هزار هکتار از این باغات، باغات بازده محسوب می‌شود و ۴هزار و ۵۰۰ هکتار نیز باغات غیربارده و جوان هستند.

اکبری ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۳۰ هزار تُن محصول زیتون در طارم برداشت شود که ۸۰ درصد از این مقدار یعنی حدود ۲۴ هزار تُن برای فرآوری کنسروی زیتون استفاده می‌شود.

او افزود: پیش بینی می شود امسال با برداشت زیتون هزار میلیارد تومان درآمد عاید بهره برداران طارمی شود.

اکبری گفت: ۸ هزار و ۷۰۰ نفر بهره‌بردار طارمی برداشت زیتون را انجام می‌دهند که در مجموع ۳۰۰ هزار نفر روز به برداشت زیتون مشغول بوده و از این طریق کسب درآمد می‌کنند.

زیتون تولیدی طارم به استان‌های همجوار نیز عرضه می‌شود و زرد زیتون، روغنی، شنگه، ماری و گلوله زیتون ارقام داخلی این محصول بوده که علاوه بر این موارد، ارقام خارجی زیتون مانند کنسروالیا، مانزانیلا، کرونائیکی و اربیکن هم به دلیل سازگاری با منطقه، عملکرد بالایی داشته و در حال گسترش در این منطقه است.

 

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.